Create Multiple Income Stream for FREE

Otkrivena dugo čuvana TAJNA Bobana Rajovića: Nimalo se time ne ponosim!

Unknown | 01:15 | 0 komentari

Boban Rajović otkrio je dugo čuvanu tajnu - dva puta je bio uhapšen. On je u emisiji Ami G Show ispričao da je tokom boravka u Švedskoj zbog saobraćajnih prekršaja dva puta završio iza rešetaka. Iako se, kako sam tvrdi, ne ponosi ovim dijelom biografije, pjevač ističe da je tokom boravka u zatvoru dosta toga naučio. 


Mladost-ludost. Imao sam svega 19 godina i zbog niza saobraćajnih prekršaja oduzeli su mi vozačku dozvolu i odredili kaznu zatvora od 40 dana. Radi se o otvorenom zatvoru, gdje imate mogućnost društveno korisnog rada, pa sam nešto i zaradio - kaže Rajović i opisuje kako su ga uhapsili drugi put.

- Po izlasku iz zatvora nastavio sam da vozim auto bez dozvole i kad su me zaustavili, ponovo su me zatvorili. To je bilo veliko iskustvo za mene, kojim se ne ponosim, ali često volim da kažem da tako nešto preporučujem svima - završava priču Rajović.

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 komentari

RelmaxTop. Free powerful counter for your website