Create Multiple Income Stream for FREE

NOVAK

Unknown | 09:24 | 0 komentari

Dubai: Berdihu set, Novaku finale


Prvi teniser planete Novak Đoković igra sa Tomašom Berdihom polufinalni duel turnira Serije 500 u Dubajiu. Rez: Đoković – Berdih 6:0, 5:7, 5:4.

Finale je na programu u nedelju od 16 časova, a borbu za trofej već je obezbedio Rodžer Federer.
Ovo će Srbinu i Čehu biti jubilarni 20. međusobni duel, a Novak je do sada samo dva puta poražen od Tomaša.
U prvom polufinalnom duelu Rodžer Feder nije imao previše problema sa Bornom Ćorićem, pošto je hrvatskom tinejdžeru prepustio samo tri gema

Tok meča: 

Novak je sjajno otvorio meč, pošto je sa dve odlične paralele stigao do 30:30, da bi zatim pravovremenim izlaskom na mrežu stvorio prvu brejk loptu. Usledio je solidan ritern i duža razmena udaraca, posle čega Berdih šalje lopticu u aut za prvi brejk na meču. Đoković je i u naredna dva gema odigrao fenomenalno i pokazao da je veoma raspoložen za igru. U drugom gemu smo videli i prvi dropšot, a ubrzo je i potvrdio brejk. Iako Čeh nije servirao loše, jednostavno nije imao rešenja za Novakove udarce, pa je prvi teniser planete za devet minuta stvorio dva brejka viška – 3:0

Nastavio je Novak u istom ritmu, iako je Berdih uspeo da osvoji dva poena u četvrtom gemu, ali je raznovrsni Đoković ekspresno stigao do 4:0. Zatim, tek u petom gemu je Čeh izgledniju priliku za prvu gem loptu, ali nije uspeo da do nje i stigne, pošto nikako ne može da izađe iz ritma koji je nametnuo Srbin. Prvi teniser sveta je propustio dve šanse, ali ne i treću koju je pretvorio u novi brejk, a zatim posle samo 23 minuta igre stigao i do vođstva u setovima – 6:0.

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 komentari

RelmaxTop. Free powerful counter for your website