Create Multiple Income Stream for FREE

HITNO OPERISAN: Poznati glumac kojeg svi obožavaju teško bolestan!

Unknown | 14:34 | 0 komentari

Val Kilmer (55) završio je u bolnici prošle nedjelje, i hitno je operisan pošto su ljekari našli da u grlu ima tumor. Članovi njegove porodice rekli su za ``TMZ`` da je glumac bolestan već mjesecima, i da je svjestan da ima opasan tumor još od prošlog ljeta. Navodno, vrat mu je bio toliko otekao da je nosio šalove i marame čak i kada je bilo toplo, da se to ne bi vidjelo.

 

Tokom cijele te muke, Val je odbijao pomoć ljekara, navode članovi njegove porodice. Posvećen hrišćanskoj nauci, učenju da se tijelo liječi samo molitvom, ne lijekovima ili posjetama lekaru, Val je odlučio da ne potraži pomoć stručnjaka.

Hrišćanska nauka je skup vjerovanja koja nalažu da se svaki problem rješava molitvom. Često ljudi koji su bolesni odbijaju to da priznaju okolini, jer bi to značilo da priznaju da molitva ``ne radi``. Slogan ove grupe je ``Iscijeli bolesne, podigni mrtve, očisti gubavce i istjeraj demone``.

Glumac je na svom Facebook profilu objavio da tabloidi lažu, ali i da je u ``svakodnevnom bliskom kontaktu`` sa ljekarima i stručnjacima za hrišćansku nauku zbog komplikovanog zdravstvenog stanja.

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 komentari

RelmaxTop. Free powerful counter for your website