Create Multiple Income Stream for FREE

Madjionicarski trik sa casom i svilenom maramom

Unknown | 01:22 | 0 komentari

U jednu obicnu , po mogucstvu madnju, stavite jednu svilenu maramu u boji i pokrijte svojom maramicom. Kad je podignete, nece vise biti ni case ni marame…. naci cete ih , obe u svom dzepu.


Evo  cete to izvesti:
Nabavite dve manje case, dve male svilene marame iste boje i dve iste sarene maramice prilicno velike.
Pripremite vase maramice na sledeci nacin:
-Zasijte im ivicu  ivicu sa tri strane i posto utvrdite, u sredini izmedju dve tkanine jedan obruc  zice malo   precnika vase case, zasijte i cetvrtu stranu.
Prikazivanje pocinje: Stavite casu na sto i u nju svilenu maramu, zatim je celu pokrijte laznom maramicom.
Naglo povucite maramicu uhvativsi gornji deo case i kotur od zice. Jedan trenutak  to drzite iznad fijoke vaseg stola  ste “slucajno” ostavili otvorenu, a prethodno ispunili slojem vate, i na nju pustite da padne casa.
Ne plasite se da ce se to primetiti, jer vi stalno drzite zicani kotur i publika misli da je to casa. Posle  bacite maramicu u vazduh i uhvatite je u  :  casa i marama su nestali. Onda izvadite iz dzepa drugu casu sa maramom koju ste pre izvodjenja stavili.

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 komentari

RelmaxTop. Free powerful counter for your website